MENU
SANJA

Lydia

Visual Storyteller

ŠIBENIK

Hvala Vam na interesu za moje usluge fotografiranja.

Obrt “Sanja Lydia” se specijalizirao za vjenčane, portretne i obiteljske fotografije. Njeguje specifičan i prepoznatljiv stil koji se može opisati kao sanjiv i romantičan sa posebnim dokumentarnim pristupom. Iako sam vrlo strastvena oko vjenčane fotografije, volim zabilježavati i ostala sretna životna događanja. :)

OBITELJI  | PORTRETI | TRUDNICE | DJECAFotografije možete napraviti na bilo kojem mjestu gdje se osjećate opušteno. Priroda ili centar grada, prilagođavam se Vama. Moja osobna preporuka je centar grada koji krije mnoštvo zanimljivih lokacija koje se mogu brzo prošetati kako fotografije ne bi bile iste pozadine i motiva. Kamene ulice, vrt sv. Lovre, pogled na Katedralu, parkovi.

CLASSIC SESSION (digitalna isporuka)

  • do 1 sat fotografiranja na željenoj lokaciji u Šibeniku i bližoj okolici*
  • minimalno 50 isporučenih fotografija (portreti, spontani trenuci, detalji)
  • isporuka fotografija putem online galerije zaštićene šifrom

CIJENA:  500 KN 

 Mogućnost dodatne narudžbe photobooka, printeva, usb-ova.

* Za lokacije izvan Šibenika se dodatno naplaćuje putni trošak.NAJČEŠĆA PITANJA 

1.Što obući za fotografiranje?

Odjeću svjetlijih, pastelnih boja kako bi fotografije bile vesele i žive. Izbjegavati crnu odjeću osim ako se ne radi o svečanoj haljini i odijelu.

2.Koliko se čekaju fotografije sa photosessiona?

Od 1-2 tjedna, ovisno o željenom paketu usluga.

3.Mogu li dobiti sve, neobrađene fotografije?

NE. Fotografije koje dobijete su pomno odabrane i obrađene na specifičan način po kojem je obrt poznat. Svaki fotograf se razlikuje stilom fotografiranja i obrade, stoga, ukoliko niste sigurni i mislite se da li vam odgovaram, pogledajte još radova drugih kolega fotografa iz grada i ne žurite sa odlukom. To su ipak fotografije koje Vam ostaju za cijeli život.

4.Što u slučaju lošeg vremena, bolesti ili nemogućnosti dolaska na session?

Nema nikakvog problema, session se može otkazati i/ili odgoditi bez ikakve dodatne naknade. Imam povjerenja u svoje klijente, to se isto može dogoditi meni osobno, bez panike. Ukoliko taj dan sve krene naopako i ne osjećate se dobro, radije zovnite i odgodite svoj session nego da to bude odrađeno bez volje i energije.

5.Možete li mi smanjiti/povećati dio tijela, što točno obrađujete?

Radim sitne korekcije koje neće drastično promijeniti osobu, ali ju može razveseliti. Takvu obradu mogu napraviti na par željenih fotografija dok velike promjene nažalost ne radim. Na svim fotografijama koje isporučujem samo lagana obrada kože lica dolazi u obzir, nikakvo peglanje crta lica. Ukoliko osoba ima prištiće, savjetujem da nanese korektor ili puder na kritične dijelove kože.

 

NAPOMENE

  1. Od 01.07.2017. obrt “Sanja Lydia” radi isključivo sa transakcijskim računima. Što to znači za Vas? Kada se dogovori cijena i dan fotografiranja, dobit ćete račun za uslugu koju ste obavezni platiti u roku od 2 tjedna od dana fotografiranja. Nakon vidljive uplate ćete dobiti cijeli naručen paket.
  2. Stalni klijenti (klijenti koji su naručivali moje usluge i podržavali moj rad od samog početka) imaju poseban popust koji se ne odnosi na druge klijente.
  3. Navedene cijene vrijede samo za građane Šibenika i bliže okolice.

“Sanja Lydia” obrt za fotografske djelatnosti

OIB 15431237713

CLOSE